Verkoopdagen

Drie dagen per maand kan iedereen bij ons kleding komen kopen - onze winkel heet Gestels Goei Goed.

De  verkoopdagen staan op de homepage en in de blauwe balk boven elke pagina.

Met de opbrengst van onze winkel moeten we de onkosten van de Kledingbank betalen. Dat zijn voornamelijk de huur en de energiekosten, naast kosten voor onze organisatie en om de winkel netjes te houden.

Voor elk wat wils

In onze winkel hangen de rekken vol met echt goede kleding die werd ingebracht door mensen die die kleding zelf niet meer dragen, maar er graag iemand ander blij willen maken. Elk kledingstuk is goed nagekeken en gestreken vóór het in de winkel komt te hangen.

We hebben kleding voor dames en heren, jongens en meisjes en baby's, in alle maten. Daarnaast hebben we schoenen, sportkleding, sjaals, handschoenen, mutsen en veel accessoires.

De gekochte kleding kan niet worden geruild.

Zomer en winter

In het voorjaar en het najaar passen we onze collectie  aan het seizoen aan. Omdat er elk elke week andere kledingstukken in de winkel komen, is er elke maand wel weer iets nieuws te vinden.

Wij hebben een heerlijke winkel om in rond te snuffelen en de kans om een uitzonderlijk koopje tegen te komen is groot. Voor een paar tientjes kan iemand zich een complete outfit aanmeten.

Op zoek naar mooie vintage kleding? Nog iets leuks nodig voor de kinderen? Al een tijdje opzoek naar een goede werkbroek of jas? Bij Gestels Goei Goed is dat allemaal te vinden. Onze medewerkers helpen u graag bij uw zoektocht, als u dat wilt.

 

Hieronder een impressie van de kleding die bij Gestels Goei Goed hangt.