• Verkoop donderdag 14 juli, vrijdag 15 juli en zaterdag 16 juli
  • Theereheide 5, Sint-Michielsgestel (voormalige voetbalkantine) Pinapparaat aanwezig!
  • donderdag & vrijdag 10.00-17.00 uur
  • zaterdag 10.00-14.00 uur

Gestels Goei Goed

Detweedehands kledingwinkel Gestels Goei Goed is een onderdeel van Kledingbank Sint-Michielsgestel. Tijdens diverse verkoopmomenten per jaar gooien wij onze deuren open voor iedereen die zin heeft om te komen winkelen voor relatief weinig geld. Met de opbrengst hopen we de huur en energiekosten te kunnen betalen.

In ons winkeltje hangen de rekken vol met kwalitatief goede kleding die door mensen, veelal woonachtig in de gemeente Sint-Michielsgestel ('Gestel'), is gebracht. Zo zijn we op de naam Gestels Goei Goed gekomen. Daarbij komen onze vrijwilligsters ook grotendeels uit Sint-Michielsgestel.

Per categorie is de kleding gesorteerd. Denk hierbij aan dames- en herenkleding, kinderkleding (jongens en meisjes), babykleding. Maar ook schoenen, sportkleding, jassen en in het winterseizoen sjaals, handschoenen en mutsen.

Alle kleding wordt stuk voor stuk nagekeken, voordat het in het winkeltje opgehangen mag worden. Indien nodig wordt het gewassen en gestreken waardoor de winkel er nog frisser en overzichtelijker uitziet. Twee keer per jaar wordt de collectie omgehangen: zomerkleding in de winkel en winterkleding weer in de opslag en omgekeerd. We zeggen wel eens dat we mensen kunnen kleden van de wieg tot het graf en dat is zeker waar. Ondanks het feit dat we afhankelijk zijn van donaties hangt onze winkel vol met allerlei verschillende maten en soorten kleding. Er is voor elk wat wils. Voor u en voor ons voordelig, want met uw aankoop steunt u in grote mate ons werk.

Houd via onze Facebook pagina in de gaten wanneer er weer een verkoop wordt georganiseerd en loop dan eens bij ons binnen!

De koffie staat klaar en u bent van harte welkom!

Hieronder een impressie van de kleding die bij Gestels Goei Goed hangt.