• Verkoop donderdag 14 juli, vrijdag 15 juli en zaterdag 16 juli
  • Theereheide 5, Sint-Michielsgestel (voormalige voetbalkantine) Pinapparaat aanwezig!
  • donderdag & vrijdag 10.00-17.00 uur
  • zaterdag 10.00-14.00 uur

Vrijwilligers

Onze vrijwilligsters hebben stuk voor stuk het hart op de goede plaats zitten. Een viertal vrijwilligsters is reeds vanaf de oprichting in 2016 bij de Kledingbank betrokken. Inmiddels zijn er een aantal vrijwilligsters bij gekomen die letterlijk en figuurlijk hun handen uit de mouwen steken om alle werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

Denk hierbij aan het uitzoeken van alle ingebrachte kleding. Wassen, drogen en strijken zijn aan de orde van de dag. Vervolgens worden alle kledingstukken keurig op hangertjes in de juiste rekken gehangen, soort bij soort: sport, dames, heren, kinderen, baby's, schoenen, ondergoed etc. Alles krijgt een eigen plekje, zodat de kledingbank er altijd netjes, overzichtelijk en verzorgd uitziet.

Natuurlijk vergt ook de begeleiding van onze cliënten tijdens de uitgifte de nodige tijd en aandacht. Dat zijn ook de momenten die je als vrijwilligster de grootste voldoening geven.

Mocht u tijd over hebben en u wilt iets voor iemand anders doen, neem contact met ons op! Dan kunnen we kijken hoe u onderdeel van het team van vrijwilligsters uit kunt gaan maken. Wij zijn altijd op zoek naar vrolijke mensen met een nuchtere kijk op het leven, die zich binnen onze gemeente zinvol willen inzetten voor onze doelgroep.

Aanmelden kan via ons e-mailadres: kledingbankgestel@gmail.com , door het contactformulier op deze website in te vullen of telefonisch nummer 06-49103264.